Vrijwilliger worden?

Wil je ook meehelpen, een paar uur per week of per maand? Structureel of incidenteel? Je bent van harte welkom!
Er is genoeg te doen: toezicht houden, kassadiensten draaien, huismeester zijn, helpen bij de horeca, evenementen of communicatie, diverse technische klussen, enz. enz.
Neem gerust vrijblijvend contact op via secretariszwembaddezien@gmail.com of klik op de onderstaande knop om te zien welke vacatures we hebben openstaan op de vacaturebank voor vrijwilligerswerk Uitgeest.

Meld je aan!

VRIJWILLIGERS

De Zien drijft op de inzet van vele vrijwilligers. Ruim honderd vrijwilligers zorgen ervoor dat De Zien er weer fris uitziet en dat iedereen veilig kan komen zwemmen in lekker schoon water. Heb je tijd over en zin om ook te komen helpen? Er is genoeg te doen! We zoeken mensen die kunnen helpen met klussen, die toezicht willen houden, kaartjes willen verkopen of mee willen helpen met het organiseren van evenementen.

 

Vrijwilligers van De Zien krijgen de scholing die ze nodig hebben, de waardering en schouderklopjes van de klanten en een uitnodiging voor de gezellige, feestelijke activiteiten die we organiseren voor ‘de helden in een blauw t-shirt’. Vrijwilligers van De Zien houden zich aan de gedragscode.

 

SPONSORING

Als bedrijf kun je sponsor van Zwembad De Zien worden. De sponsors zijn belangrijk om, tezamen met alle inwoners van Uitgeest, Zwembad De Zien tot een groot succes te maken. We zoeken op korte termijn bedrijven die ons in natura kunnen steunen en bieden verschillende sponsorpakketten aan. Neem voor meer informatie contact op met het bestuur en vraag naar de mogelijkheden!

OPENLUCHTZWEMBAD DE ZIEN

+ +
WERKGROEPEN
+ +
HEAT PIPES
+ +
VRIJWILLIGERS
+ +
BEZOEKERS

Nieuwe vrienden?

Vrijwilliger, sponsor, abonnementhouder: er zijn veel manieren om te laten zien dat je Zwembad De Zien belangrijk vindt. Wie De Zien financieel wil ondersteunen kan Vriend van De Zien worden: als Vriend van De Zien maak je het mogelijk dat het zwembad leuke evenementen als de Zwem4Daagse en andere zwemactiviteiten kan organiseren. Bij een bijdrage van €25,- (meer mag natuurlijk ook) ontvangen nieuwe Vrienden een keycord voorzien van het logo van het zwembad.

De titel ‘Vriend van De Zien’ is ook leuk om weg te geven als cadeau!