Sponsors

Door de coronamaatregelen mist Zwembad De Zien veel inkomsten. We zijn een maand later geopend dan gepland, er is geen abonnementenverkoop en we mogen veel minder bezoekers ontvangen door de 1,5 meter-regel. Er is een flink gat ontstaan in de begroting van 2020. Wilt u ons steunen?
 

Alle bijdragen zijn welkom! 

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bedrag €*Stichting Zwembad De Zien | IBAN: NL04 RBRB 0900 0896 36 | o.v.v. Coronasteun De Zien

Zwembad De Zien is veel dank verschuldigd aan onze sponsoren. Met een financiële bijdrage, een bijdrage in natura of het delen van hun expertise zijn ze onmisbaar voor onze organisatie!

 

Als bedrijf kun je sponsor van Zwembad De Zien worden. De sponsors zijn belangrijk om, tezamen met alle inwoners van Uitgeest, Zwembad De Zien tot een groot succes te maken. We zoeken op korte termijn bedrijven die ons in natura kunnen steunen en bieden verschillende sponsorpakketten aan. Neem voor meer informatie contact op met het bestuur en vraag naar de mogelijkheden! Vul het formulier onderaan deze pagina in of stuur een e-mail naar sponsors@zwembad-dezien.nl.

Meld je aan!

    Je telefoonnummer

    Ik geef me op als:

    Soort vrijwilligerswerk:

    Door dit formulier in te vullen en te versturen ga ik akkoord met de voorwaarden en het privacy reglement van Zwembad De Zien.