Over het bad.

Zwembad De Zien: voor fanatieke recordbrekers én enthousiaste plezierzwemmers. Of je nu wilt leren zwemmen of rustig je baantjes wilt komen trekken, bij De Zien is het mogelijk.

We hebben een prachtig diep bad (25×30 meter), een speelbad (40×15 meter), en een kleutervijver met mini-speeltuin. Ook is er een mooie superglijbaan van maar liefst 62 meter. En vergeet de heerlijke zonneweide niet met diverse speeltoestellen, een pannakooi, een basketbalveldje en de prima horecagelegenheid waar je terecht kunt voor lekkere snacks en goede koffie.

De Zien is uitgerust met WiFi, zodat er niet alleen aan de conditie gewerkt kan worden, maar ook aan dat dringende mailtje of die belangrijke nota voor je werkgever.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je in schoon water zwemt dat aan alle eisen voldoet en dat er toezicht wordt gehouden door gediplomeerde medewerkers.

Kom naar De Zien om lekker te zwemmen, te spelen en bij te praten met je vrienden. Of gewoon, om even de tijd te vergeten en zorgeloos te genieten van het water.

De Zien… dáár wil je gezien worden!

VISIE
We hebben oog voor onze bezoekers en hun wensen. Wij geven grote en kleine ideeën de ruimte om te onderzoeken en te ontwikkelen. Duurzaamheid en innovatie vinden wij belangrijk, zodat ook de komende generaties van dit zwembad gebruik kunnen maken. Wij erkennen en respecteren alle vrijwilligers; zij zijn het kloppend hart van de organisatie.
Missie
Zwembad De Zien is het spetterend hart van Uitgeest, een plek waar jong en oud kan zwemmen, elkaar kan ontmoeten en komt om te recreëren.

WE ZOEKEN JOU!

Wil je ook meehelpen, een paar uur per week of per maand? Structureel of incidenteel? Je bent van harte welkom!

Er is genoeg te doen: toezicht houden, kassadiensten draaien, helpen bij de horeca, evenementen of communicatie, diverse technische klussen, enz. enz.

Neem gerust vrijblijvend contact op via vrijwilligers@zwembad-dezien.nl

Meld je aan!

    Je telefoonnummer

    Ik geef me op als:

    Soort vrijwilligerswerk:

    Door dit formulier in te vullen en te versturen ga ik akkoord met de voorwaarden en het privacy reglement van Zwembad De Zien.