Over het bad

Zwembad De Zien: voor fanatieke recordbrekers én enthousiaste plezierzwemmers. Of je nu wilt leren zwemmen of rustig je baantjes wilt komen trekken, bij De Zien is het mogelijk.

We hebben een prachtig diep bad (25×30 meter), een speelbad (40×15 meter), en een kleutervijver met mini-speeltuin. Ook is er een mooie superglijbaan van maar liefst 62 meter. En vergeet de heerlijke zonneweide niet met diverse speeltoestellen, een pannakooi, een basketbalveldje en de prima horecagelegenheid waar je terecht kunt voor lekkere snacks en goede koffie.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je in schoon water zwemt dat aan alle eisen voldoet en dat er toezicht wordt gehouden door gediplomeerde medewerkers.

Zwembad de Zien sluit zich aan bij het initiatief van de Rookvrije Generatie. Op en rondom het terrein is het niet toegestaan om te roken.

Kom naar De Zien om lekker te zwemmen, te spelen en bij te praten met je vrienden. Of gewoon, om even de tijd te vergeten en zorgeloos te genieten van het water.

De Zien… dáár wil je gezien worden!

VISIE
We hebben oog voor onze bezoekers en hun wensen. Wij geven grote en kleine ideeën de ruimte om te onderzoeken en te ontwikkelen. Duurzaamheid en innovatie vinden wij belangrijk, zodat ook de komende generaties van dit zwembad gebruik kunnen maken. Wij erkennen en respecteren alle vrijwilligers; zij zijn het kloppend hart van de organisatie.
Missie
Zwembad De Zien is het spetterend hart van Uitgeest, een plek waar jong en oud kan zwemmen, elkaar kan ontmoeten en komt om te recreëren.