Toezichthouder worden

Toezichthouden is mooi werk!

In de zon, aan het water, zonnebril op. Contact met blije mensen! Wat een mooi werk is dat toezicht houden toch. Zeker bij De Zien!

Kun jij ook toezichthouder worden?
Als je ouder bent dan 18 jaar en goed met mensen om kunt gaan: zeker! Je kunt dan meedoen aan een training zwemmend redden en BHV (EHBO en brandbestrijding). Je start in januari en bent voor de start van het buiten-zwemseizoen (27 april) klaar.

Is het moeilijk?
De training ‘zwemmend redden’, wordt 1 x per week in het (binnen) zwembad gehouden. Je traint o.a. veilig en snel zwemmen, maar vooral bevrijdingsgrepen en het goed gebruiken van reddingsmiddelen. Afhankelijk van je vaardigheden in het water ben je hier een aantal weken mee bezig. Aan het eind van de cursus doe je een theoretisch en praktisch examen. De BHV cursus doe je bij Van Wees opleidingen. Ook dit bestaat uit theorie en praktijk. De theorie kun je thuis online oefenen. De praktijk oefen je samen met de andere toezichthouders.

Een leuke en leerzame cursus. De meeste vrijwilligers zijn met hoge cijfers geslaagd!

Zin om mee te doen?
Bel, app of mail Linda van Eerden,
06-36481452
info@zwembad-dezien.nl

Meld je aan!

    Je telefoonnummer

    Ik geef me op als:

    Soort vrijwilligerswerk:

    Door dit formulier in te vullen en te versturen ga ik akkoord met de voorwaarden en het privacy reglement van Zwembad De Zien.