loading

informatie Corona-maatregelen

Informatie voor bezoekers naar aanleiding van aangepaste opening door Corona maatregelen.

Zwembad De Zien in Uitgeest opent de poort op donderdag 21 mei, Hemelvaartsdag. Op deze dag zijn de tijden als op een zondag.

Het bad gaat open om te sporten, dus niet om te recreëren.

Uitgangspunten: Lees voor je bezoek aandachtig de website van ons zwembad. Daar staat alle informatie die van belang is om te mogen komen zwemmen!

Reserveer en betaal op de site. Reserveren kan uiterlijk één dag van tevoren, vanaf 17.00 uur. Neem de uitdraai of het betaalbewijs op je smartphone mee naar het zwembad. Belangrijk: mobiele telefoons, een portemonnee of andere waardevolle bezittingen kunnen op dit moment niet in bewaring worden gegeven bij de kassa. Camera’s op het terrein houden een oogje in het zeil.

Kinderen t/m 12 jaar met een zwemdiploma, die zelfredzaam zijn, mogen komen zwemmen in het speelbad. Jongeren vanaf 13 jaar en volwassenen mogen banenzwemmen in het diepe bad.

De ligweide is niet toegankelijk, evenals het terras en de kantine. Ouders mogen niet mee naar binnen als begeleider. Er zijn toezichthouders en een huismeester die zorgen dat het zwemmen veilig en gezellig verloopt.

Omdat we niet weten hoe dit seizoen gaat verlopen is er geen abonnementverkoop. Entree voor Zwembad De Zien is t/m 28 juni 2020 vastgesteld op € 2,- per bezoek van een uur.

Peuterbad is gesloten.

Er kan om identificatie worden gevraagd.

Iedereen houdt zich aan de RIVM-regels. Aan ouders wordt gevraagd of zij hun kinderen willen instrueren en de regels en voorschriften van Zwembad De Zien met hen willen bespreken. 

Iedereen mag één keer per dag een uur komen zwemmen. 

Wil je komen zwemmen?

Thuis badkleding aantrekken en naar het toilet.

Was je handen vóór het bezoek aan Zwembad De Zien.

Entree tot Zwembad De Zien kan vanaf vijf minuten voor de start van het tijdslot.

Let op de aangegeven routes, let op de aanwijzingen van onze vrijwilligers.

Kinderen t/m 12 jaar in het speelbad. 1,5 meter afstand houden is niet nodig.

Vanaf 13 jaar baantjes trekken in het diepe bad. 1,5 meter afstand houden tijdens het zwemmen. Er zijn drie zones in het diepe bad. Een aantal banen voor snelle zwemmers, een aantal banen voor zwemmers met een gemiddeld tempo en een aantal banen voor de langzamere zwemmers.

Niet opvolgen van de aanwijzingen betekent verwijdering.

Graag geven wij jullie vooraf mee dat wij alle maatregelen elk moment kunnen aanpassen op basis van de overheid, gemeente, maar ook eigen inzichten. Dat kan verruimd, maar ook beperkt worden.