zwemlessen 2019

Dit jaar kun je je kind weer zwemlessen laten volgen in De Zien.  We zijn erg blij dat juf Els ook dit seizoen de lessen voor haar rekening neemt. Met juf Els hebben we een zeer ervaren (ruim 35 jaar!) en enthousiaste zwemjuf in ons midden, die al veel kinderen heeft leren zwemmen.

De lessen starten in mei.
A-diploma: kinderen zwemmen 3 keer in de week. Een les duurt 20 minuten.
B-diploma: kinderen zwemmen 2 keer in de week.  

Kosten 2019: € 235,00. Dit is inclusief een abonnement van De Zien. Je kind mag meedoen als het voor november 2019 6 jaar (of ouder) is.
Nog vragen of wil je je kind(eren) opgeven? Neem dan contact op met Els Veenis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Even voorstellen: Els Veenis

'Mijn Naam is Els Veenis, graag ga ik samen met de kinderen de uitdaging aan om in weer en wind het zwemdiploma te halen. De zwemlessen zijn conform de eisen van de Stichting Nationale Raad Zwemveiligheid.' 


Uiteraard gelden tijdens de zwemlessen in De Zien ook de huisregels van ons zwembad. Deze kun je hier lezen.

 

Iedereen doet mee!

Omdat alle kinderen hier aan mee moeten kunnen doen, heeft de gemeente Uitgeest zich aangesloten bij het Jeugd Sport Fonds. Meer informatie hierover:
 
https://www.jeugdsportfonds.nl/wp-content/uploads/sites/3/2016/08/Spelregels-Jeugdsportfonds-Uitgeest.pdf  Wil je nog meer informatie of hiervoor in aanmerking komen, neem contact op met de buurtsportcoach Chantal Thomas Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06-43041145.

Indien u zich aanmeldt bij Jeugdfonds Sport&Cultuur Noord- Holland ( nieuwe naam, was JSF) vermeldt u tijdens het aanmelden op de website van Zwembad De Zien bij opmerking: " Jeugdfonds Sport&Cultuur Noord-Holland" 

aanmeldformulier zwemlessen

Vul alle velden in om aan te melden voor zwemlessen
pasfoto uploaden
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 10.0 MB

  Koop hier online je abonnement en reken af met iDEAL.

  Lees meer

  Kijk hier voor de openingstijden en toegangsprijzen van De Zien.

  Lees meer

  Er zijn heel veel dingen te doen bij het zwembad. Kijk hier voor een overzicht

  Lees meer

  De Zien wordt gerund door vrijwilligers. Interesse? Neem contact met ons op!

  Lees meer