www.beletter.nl

 

Beletter levert regelmatig diverse sign-materialen, vlaggen en stickers waardoor iedereen goed zijn weg kan vinden in of buiten Zwembad De Zien.

www.je-webdesigner.nl

Hop-Art Webdesign bouwde de website voor Stichting Zwembad De Zien met het content management systeem Joomla! Hiermee kunnen verschillende vrijwilligers eenvoudig via internet wijzigingen of aanvullingen op de website aanbrengen, zelfs vanuit de auto met mobiel internet en een telefoon, kan men inloggen om bijvoorbeeld de openingstjiden aan te passen.

Lees meer...

www.computerconnections.nl

Computer-Connections is opgericht in 1995 en heeft zich gespecialiseerd in de ICT branche. Door te luisteren naar ons klanten en een eerlijk en onafhankelijk advies te geven en constant bewaakte kwaliteit van onze dienstverlening is Computer-Connections een begrip in de regio geworden. Ruim 15000 vaste klanten weten de weg naar ons te vinden en dagelijks ontvangen wij vele nieuwe klanten welke vaak zijn doorverwezen door kennissen en vrienden. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, scholen, stichtingen, bedrijven, overheid en grote beursgenoteerde ondernemingen. Ons assortiment is onbeperkt. Dit houdt dus in dat wij echt alles kunnen leveren wat ook maar te verkrijgen is. Hebben wij het niet in ons assortiment dan gaan wij het voor u zoeken. Ook repareren wij vakkundig en snel alle merken laptops, computers, tablets etc. Onze service stopt pas al u tevreden bent. Wij zijn Computer-Connections aangenaam.

Koop hier online je abonnement en reken af met iDEAL.

Lees meer

Kijk hier voor de openingstijden en toegangsprijzen van De Zien.

Lees meer

Er zijn heel veel dingen te doen bij het zwembad. Kijk hier voor een overzicht

Lees meer

De Zien wordt gerund door vrijwilligers. Interesse? Neem contact met ons op!

Lees meer