over het bad

Zwembad De Zien: voor fanatieke recordbrekers én enthousiaste plezierzwemmers. Of je nu wilt leren zwemmen of rustig je baantjes wilt komen trekken, bij De Zien is het mogelijk.

We hebben een prachtig diep bad (25x30 meter), een speelbad (40x15 meter), en een kleutervijver met mini-speeltuin. Ook is er een mooie superglijbaan van maar liefst 62 meter. En vergeet de heerlijke zonneweide niet met diverse speeltoestellen, een pannakooi, een basketbalveldje en de prima horecagelegenheid waar je terecht kunt voor lekkere snacks en goede koffie.

De Zien is uitgerust met WiFi, zodat er niet alleen aan de conditie gewerkt kan worden, maar ook aan dat dringende mailtje of die belangrijke nota voor je werkgever.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je in schoon water zwemt dat aan alle eisen voldoet en dat er toezicht wordt gehouden door gediplomeerde medewerkers.

Kom naar De Zien om lekker te zwemmen, te spelen en bij te praten met je vrienden. Of gewoon, om even de tijd te vergeten en zorgeloos te genieten van het water.

De Zien… dáár wil je gezien worden!

 

 

 

klik hier voor grote kaart

Koop hier online je abonnement en reken af met iDEAL.

Lees meer

Kijk hier voor de openingstijden en toegangsprijzen van De Zien.

Lees meer

Er zijn heel veel dingen te doen bij het zwembad. Kijk hier voor een overzicht

Lees meer

De Zien wordt gerund door vrijwilligers. Interesse? Neem contact met ons op!

Lees meer